Om Galan

 

RestaurangGalan är ett evenemang som hållits i Stockholm i 10 år där förebilder, inspiratörer och innovatörer i alla delar av branschen prisas och hyllas!
Längs åren har galan hållits runt om i landet, och nu är det dags för Örnsköldsvik att skapa sin egen version.
Välkommen till en kväll av mingel, prisutdelning och god mat & dryck från våra egna restaurangelever på Örnsköldsviks Praktiska Gymnasium i samarbete med stora aktörer inom restaurangnäringen.

Med denna gala vill vi öka statusen för yrken inom restaurangvärlden. Visa våra unga att genom att skaffa sig en utbildning inom restaurang så kan man ha hela världen som arbetsfält. Man blir en del av en familj samtidigt som vi tillsammans får världen att gå runt. Det är på restaurangen det görs affärer. Det är här man kan träffa sitt livs kärlek. Det är här man njuter för en stund medan världen fortsätter utanför.

Vi är viktiga. Vi människor som brinner för att göra andra människor glada är många och de ska vi hylla!

Hjärtligt välkomna till en kväll för oss!!

Veronica Scherman & Per Håkansson

Praktiska Gymnasiet Örnsköldsvik

Vårt Team

 

Veronica Scherman
Projektledare

Här kommer mer info strax

Per Håkansson
Ordförande i juryn

Här kommer mer info strax

Elev1
Blommor och dekorationer

Här kommer mer info strax

Elev 2
Marknadsföring och sälj

Här kommer mer info strax

Veronica Scherman, restauranglärare, och Per Håkansson, rektor, på praktiska gymnasiet står bakom idén till denna gala. Vi vill tillsammans med våra elever och samarbetspartners skapa en kväll där vi höjer alla som arbetar inom restaurangbranschen i Örnsköldsvik. Vi vill att alla, vare sig du jobbar på hamburgerkedja, en pizzeria eller en “fine dining krog´´ ska känna att de viktiga för branschen.Tillsammans strävar vi efter samma sak. Nämligen att bedriva ett gott värdskap, både mot våra gäster och medarbetare samt göra branschen mer attraktiv för våra ungdomar så att den kan fortsätta utvecklas.

Välkommen till Galan!